Na een therapiesessie

RECENT

Vanuit mijn hart

29 oktober 2019 \\ Praktijk

Onbewust

20 augustus 2019 \\ Praktijk

Na een therapiesessie

30 april 2019 \\ Praktijk

Therapiesessie

30 april 2019 \\ Praktijk

Over de drempel

30 april 2019 \\ Praktijk

Wanneer je echt geraakt bent, in een therapiesessie, of door een andere gebeurtenis, gebeurt er daadwerkelijk iets in jouw energiesysteem. Er is iets losgemaakt, iets waar je misschien al lang mee rondliep. Dat betekend, dat het gebied waarin iets los is gemaakt, tijd nodig heeft om opnieuw in balans te komen.


Stel, er is 15 jaar geleden iets gebeurt wat op dat moment te heftig was om (volledig) te verwerken. Het leven gaat door, dus heeft jouw energiesysteem het vastgezet. Het is in een figuurlijke doos gestopt, met een sticker ‘Uitzoeken’ erop, en op zolder gezet. Erg fijn, want zo kan je verder met leven. Totdat je gaat verhuizen.


Wanneer het moment is gekomen dat je de zolder gaat opruimen, kom je die doos tegen. In de tussentijd heb je jezelf, in die 15 jaar, behoorlijk ontwikkeld. Je bent ouder, wijzer en een stuk verder in het leven. Bij het openmaken van die doos, kom je erachter dat de inhoud niet mee is ontwikkeld. De tijd heeft, in die doos, letterlijk stilgestaan. Nu duurt het gelukkig geen 15 jaar om de inhoud uit te zoeken en een plaats te geven in het hier en nu, maar het kan wel een paar dagen, of zelfs weken duren, om dit te doen.


Een therapiesessie kan daardoor dagen tot weken nawerken. In die tijd ben je uit balans. Gun jezelf die tijd. Wees lief voor jezelf. Als je behoefte hebt aan Netflix en chocolade, wees dan niet te streng en vervul die behoefte. Als het te heftig is, bel dan. Er zijn methodes om de energie meer in balans te brengen en je te ondersteunen in dit proces. Ik kan uit eigen ervaring benadrukken dat jouw energiesysteem zo slim is, dat het jouw niet meer verhuisdozen laat openmaken dan je aankan. Vertrouw daarop, want wanneer die verhuisdoos uitgezocht is, is het leven letterlijk een stuk lichter.

Na een therapiesessie

Contact

 

Bel me voor meer informatie of het maken van een afspraak. Indien ik niet bereikbaar ben, kan je een voicemail bericht achterlaten, of een e-mail sturen. 


Kaagjesland 12

2811 KM Reeuwijk

06 - 27 520 271

balans@riangeenen.nl


Wil je weten wat ik met jouw informatie doe, klik dan hier voor de AVG voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren